Pilleri muuttaa pierun hajun kukkasiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo vuonna 2015 ranskalainen keksijä Christian Poinchevalin kehittämästä tuotteesta, joka pitäisi lisätä jokaisen aterian yhteyteen automaattisesti nautittavaksi. Kyseessä oli nimittäin pierupilleri, joka karkotti pahanhajuisen suolistokaasun.

Sittemmin pierupilleristä ei ole juuri kuultu, kunnes nyt sellainen on tulossa mahdollisesti jopa massatuotantoon. Poincheval on kehittänyt tuotettaan viiden vuoden ajan, ja lupaa nyt muuttaa pillereidensä nauttijan pierut kukkasten, inkiväärin tai suklaan tuoksuisiksi.

Pierupilleri sisältää luonnonmukaisia tuotteita, kuten mustikoita, fenkolia, hiiltä ja merilevää. Hajun lisäksi pilleri ehkäisee uusien kaasujen muodostumista. Tuotteen kehittäjän mukaan pierun äänen voi vielä sietää, mutta hajun kanssa on vaikeaa.