Rapujen joukkovaellus asuinalueella – hurja invaasio videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridan Stuartin kaupungissa on kuvattu hauska video, jolla nähdään sankoin joukon asuinalueella kipitteleviä rapuja. Saksiniekat ovat lähteneet etsimään sadekauden aikana parempia lisääntymismaita.

Abriel Arnel oli yllättynyt nähdessään rapujen joukkovaelluksen kotinsa edustalla Floridassa. Nainen oli kuvannut saksiniekkojen kulkua videolle, ja sanoo Fox 35 -uutiskanavalle, että ei ole ikinä kohdannut samanlaista näkyä. Rapuinvaasiolle löytyy syy sateista.

Sateet ovat pakottaneet ravut etsimään parempia paikkoja ennen lisääntymiskauden alkamista. Niiden paritteluaika on kiivaimmillaan lokakuussa. Ihmiset ovat kommentoineet, että video näyttää tosielämän rapureivit viraalihitti Crab Raven mukaan.