Sabina Särkkä unelmalomalla – bikinikuvat kiteyttävät tunnelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuja realitysarjoja tähdittänyt julkkiskaunotar Sabina Särkkä on missikaunotar, joka on nykyisin todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Varsinkin reissattuaan maailmalla. Hänen someseuraajansa saavatkin nähdä hänet ajoittain upeissa bikini- ja lomakuvissa.

Sabina on totuttu näkemään sosiaalisen median kuvissaan ja videoissaan yleensä bikineissä tai uimapuvussa esittelemässä upeiden maisemien lisäksi myös mallivartaloaan. Äskettäin hän julkaisi poikkeuksellisesti videon, jossa nähtiin kaunis delfiiniparvi saattamassa purjevenettä. Vastaavaa näkyä harva on päässyt ihastelemaan. Lisäksi Sabina nähdään nyt nauttimassa purjehdusreissusta ja vesileikeistä täysin rinnoin.

View this post on Instagram

Hey babe @ossikivi

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on