Ana Braga tankkasi ilman paitaa ja rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa.

View this post on Instagram

Can I pump r gas? 😜 #pump

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Nyt Ana on esitellyt sekä silminnäkijöille että paparazzeille hieman miten tyylikkäästi autoa tankaan hänen mallinsa mukaan. Braga oli nimittäin jättänyt sekä takin että rintaliivit kotiin, ja lisäsi polttoainetta tankkiin povi lähes paljaana.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

View this post on Instagram

Who’s ready for football season 🏈💥💥

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on