Nainen puri kamelia kiveksiin – poliisitutkinta käynnistetty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen nainen on päätynyt kamelin kivesten puremiseen päättyneeseen hämmentävään tilanteeseen. Naisen mukaan hän teki niin päästäkseen vapaaksi tukalasta tilanteesta.

Välikohtaus tapahtui Louisianan osavaltiossa sijaitsevalla levähdysalueella. Nimeämättömän naisen ja hänen aviomiehensä koira oli jahdannut palloa läheiseen kameliaitaukseen. Nainen hyppäsi aitaukseen noutaakseen koiran, jolloin Caspar-niminen kameli istui hänen päälleen.

Nainen puri kamelin kiveksiä päästäkseen vapaaksi eläimen alta. Hänet toimitettiin välikohtauksen jäljiltä sairaalaan.

Paikallisen poliisin mukaan pariskunta käyttäytyi aggressiivisesti, eikä kameli tehnyt mitään väärää. Naista ja hänen aviomiestään syytetään koiran vapaana pitämisestä yksitysalueella ja luvattomasta tunkeutumisesta yksityiselle alueelle, uutisoi The Advocate.