Christina Aguileran rintavako sykähdyttää: ”Nähdään tänään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on kyllästynyt toisten julkisuuden henkilöiden tapailemiseen. Cosmopolitan-lehden kannessa taannoin poseerannut kaunotar avautui lehdessä ihmissuhteistaan, jotka eivät ole olleet kaikkein menestyksekkäimpiä. Viime aikoina poptähti on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta.

View this post on Instagram

Thanks for the warm welcome back Vegas! See you tonight! 💋 #TheXperience

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Nyt Christina on kuitenkin yllättänyt faninsa julkaisemalla sosiaalisessa mediassa upean kuvansa, jossa hän poseeraa uhkeana erittäin antavalla kaula-aukolla varustetussa valkoisessa asussa. Kuvassa voidaan nähdä miten asuvalinta nostaa laulajattaren rintavaon ylivoimaiseen pääosaan.

Kuvansa yhteydessä Aguilera kiittää Las Vegasiin paluunsa saamasta lämpimästä vastaanotosta ja toivottaa kaikki tervetulleeksi konserttiinsa.