Christina Aguileran rintavako sykähdyttää: ”Nähdään tänään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on kyllästynyt toisten julkisuuden henkilöiden tapailemiseen. Cosmopolitan-lehden kannessa taannoin poseerannut kaunotar avautui lehdessä ihmissuhteistaan, jotka eivät ole olleet kaikkein menestyksekkäimpiä. Viime aikoina poptähti on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt Christina on kuitenkin yllättänyt faninsa julkaisemalla sosiaalisessa mediassa upean kuvansa, jossa hän poseeraa uhkeana erittäin antavalla kaula-aukolla varustetussa valkoisessa asussa. Kuvassa voidaan nähdä miten asuvalinta nostaa laulajattaren rintavaon ylivoimaiseen pääosaan.

Kuvansa yhteydessä Aguilera kiittää Las Vegasiin paluunsa saamasta lämpimästä vastaanotosta ja toivottaa kaikki tervetulleeksi konserttiinsa.