Kiusallinen hiljaisuus ja ensitreffit: Näin murrat jään ja pelastat tilanteen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Viestittelykulttuurissa voi kätkeytyä tekstien ja emojien taakse. Tällöin toisesta ihmisestä voi muodostaa tietynlaisen mielikuvan, mikä ei välttämättä vastaa todellisuutta. Siksi esimerkiksi kannattaa sopia tapaaminen mahdollisimman pian treffisovelluksessa olevan henkilön kanssa.

Toisinaan deitti-ilta voi olla kiusallisen hiljainen ja jopa ahdistava. Tällöin on hyvä omaksua muutama keino ja kysymys, miten jään saa murrettua ja tunnelmaa muutettua rennommaksi. Deitiltä kannattaa kysyä jotain, missä hän joutuu kuvailemaan yksityiskohtia. Helppoja aiheita ovat esimerkiksi tarinat tatuointien takaa tai kysellä yksinkertaisesti kuulumisia päivästä.

Treffikumppania voi pyytää kuvailemaan itseään kolmella sanalla tai kysyä suurimpia unelmia elämässä. Tilannetta ja jännitystä laukaisee se, että käyttää avointa kehonkieltä. Toisin sanoen vieraan ihmisen kanssa kannattaa ottaa jännityksestä huolimatta katsekontaktia, hymyillä ja olla heihin päin.

Vitsi voi purkaa jäätä mainiosti, mikäli se uppoaa molempien osapuolten nauruhermoon. Toki voi tehdä kiusallisesta tilanteesta keskustelunaiheen ja huomauttaa, että tunnelma on erikoinen. Samalla voi sanoa rehellisesti, jos haluaa lopettaa treffit kesken, Elite Daily tietää.