Kauhua kotiin – Pennywise-pöytälamppu näyttää elokuvan punaiselta ilmapallolta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Stephen Kingin kauhuromaanissa ja myöhemmin elokuvissa esiintynyt Se voi muuttua Pennywise-klovniksi. Se on lapsia saalistava pahuuden ruumiillistuma. Pennywise-hahmon mukana kulkee usein punainen ilmapallo.

Kauhuelokuvia rakastavat voivat ostaa kotiinsa pöytälampun, mikä on kuin Pennywisen ilmapallo. Lapsia luokseen houkutteleva karnevaaliväline on kirkkaanpunainen. Lamppu on jäljennös Se-kauhuelokuvassa nähdystä ilmapallosta.

Lahjatavaraliike Firebox myy Pennywisen ilmapallolta näyttävää pöytälamppua juuri sopivasti elokuvan seuraavan osan ilmestymisen aikaan. Se muuttuu aina kohteensa suurimmaksi peloksi, ja kauhuelokuvat ovat varmasti lisänneet joidenkin ihmisten pellepelkoa entisestään.