Suomen seksikkäin lentoemäntä Maisa Torppa ei bikinikurvejaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Maisa Torppa on ollut vuosien varrella otsikoissa rohkeiden kuvien ja lausuntojensa ansiosta. Ne ovat aiheuttaneet kiivastakin keskustelua sosiaalisessa mediassa. Suhdekohun keskiössä myös aivan viime päivinä ollut Torppa paljasti taannoin kouluttautuneensa lentoemännäksi.

Nyt Maisa nähdään todella näyttävässä kuvassa, jossa hän poseeraa niukoissa bikineissä Atlantis The Palm -hotellin uima-altaalla Dubaissa. Hän kertoo kuvansa yhteydessä varanneensa reissun jo puoli vuotta sitten ja matkan olleen odottamisen arvoinen.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Viime keväänä Maisa Torppa yllätti seuraajansa julkaisemalla Instagramissa valokuvan itsestään meikittömänä ja ilman kuvankäsittelyä. Hän kertoi miten monia sosiaalisessa mediassa leviäviä kuvia on käsitelty rajusti kuvankäsittelyssä, vaikka kuvia väitetään muokkaamattomiksi.

– Tässä on teille suomalainen nainen aamulla. ILMAN photoshoppia ja meikkiä! Mulla on vatsassa tähystysleikkaus arvet viidestä eri vatsan alueen leikkauksesta ja aivan saakelin isot silmäpussit! Mutta ylpeydellä kannan ne. Ja arvatkaa mitä… multa löytyy myös selluliittia! #photoshopvsreality #thereality