Naispari ensikerran Yhdysvalloissa – toinen otti heti ruiskeita kasvoihinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin Tinderissä toisensa tavanneista Juliasta ja Eileenistä, joilla on ikäeroa 37 vuotta. Pariskunta avioitui taannoin, ja Julia luo menestynyttä uraa sosiaalisessa mediassa. Nyt Lontoossa asuva kaksikko on matkustanut Yhdysvaltoihin, Eileenin kotimaahan.

Julia haluaa edistää uraansa ottamalla Botox-ruiskeita kasvoihin ja lisäämällä täytettä huuliin. Kaikki ovat ennalta vastustaneet 25-vuotiaan Julian plastiikkakirurgisia toimenpiteitä – mukaan lukien hänen 61-vuotias Eileen-vaimonsa. Julia haluaa kuitenkin muokata kehoaan aktiivisesti, joten täyteaineet ovat yksi keino lisälookin saavuttamisessa.

Eileen myöntää nuorelle vaimolleen toimenpiteiden jälkeen, että täyteaineet Julian poskissa ja huulissa näyttävät yllättävän muhkeilta. Hän sanoo, että ruiskeet ovat ainoastaan korostaneet Julian kauniita kasvonpiirteitä entisestään.

https://www.instagram.com/p/B2ev0xtnrSh/

https://www.instagram.com/p/B2XpS3Shdlf/