Tyrannosaurukset juoksukilpailussa – hervoton video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tyrannosauruspukuihin sonnustautuneet ihmiset ovat aiheuttaneet naurunremahduksia jo muutaman vuoden ajan nettivideoille ikuistetuilla tempauksillaan. Nyt tyrannosauruspukuisille on järjestetty oma juoksukilpailu Emerald Downsin radalla, Yhdysvaltojen Washingtonissa.

CBS Miami on julkaissut hauskan videon tyrannosauruspuvuissaan juoksevista kilpailijoista. Tavallisesta kilpailusta tulee hetkessä huumoripitoinen ohjelmanumero, kun pikkukäsillä ja suurella kidalla varustetut saurukset kirmaavat radalle. Huvittavampaa näkyä saa hakea.

Kerroimme taannoin äidistä, joka saattoi lapsensa kouluun tyrannosauruspuvussa. Hän halusi opettaa jälkikasvulleen, että jokainen saa omanlaisensa, eikä muiden mielipiteistä tai katseista tarvitse välittää. Huomiota ja huvittuneisuutta herättävä puku on omiaan osoittamaan tämä.