Aaron Carter halusi tautoinnin keskelle kasvoja – tekijä kieltäytyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Aaron Carterin syöksykierre alkoi kesällä, kun hän erosi tyttöystävästään, taiteilija Lina Valentinasta. Sen jälkeen miehen sekoilua on saatu seurata otsikoista. Äskettäin laulaja otti massiivisen tautoinnin, mikä peittää puolet hänen kasvoistaan.

Aaron Carter olisi halunnut uuden tatuointinsa olevan keskellä kasvoja. Tatuoitsija Herchell Carrasco ylipuhui Carterin ottamaan kuvan ennemmin toiselle puolelle kasvoja, lähelle leukaa. Carter oli anellut miestä tekemään Rihannan kuvan keskelle kasvoja, mutta suostui lopulta RockRollG-nimimerkillä työskentelevän artistin ehdotukseen.

Samalla tatuointitaiteilija arvoi Carterin mielenterveyden tilan, eli sen, oliko mies järjissään uutta mustekuvaa pyytäessään. Herchell Carrasco sanoo TMZ-julkaisulle, että teki tautoinnin Aaron Carterin kotona. Hän sai työstä 3.000 dollarin palkan.