Don Johnson vihjailee: ”Uutta Miami Vicea suunnitellaan jatkuvasti”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Don Johnson tunnetaan parhaiten 1980-luvun hittisarjasta Miami Vice, jossa hän näytteli James ”Sonny” Crockett -roolihahmoa. Mies esiintyy parhaillaan valkokankailla Knives Out -elokuvassa eturivin näyttelijöistä koostuvan kaartin kera.

This Morning -ohjelmassa vieraillut 69-vuotias Don Johnson vihjailee, että suosikkisarja Miami Vicesta suunnitellaan uusia jaksoja. Mies naureskelee, että ehkäpä käsikirjoittajilla on ideat lopussa ja heidän on pakko turvautua tuttuihin ja vanhoihin sarjoihin. Hän myöntää, että Miami Vicen paluusta on keskusteltu, mutta mitää ei ole vielä lyöty lukkoon.

Miami Vice -hittisarjan päätähti Donnie Wayne ”Don” Johnson voitti roolistaan muun muassa Golden Globe -palkinnon. Hänellä on myös oma tähti Hollywoodin Walk of Fame -kadulla. Neljä kertaa naimisissa ollut Don Johnson on näyttelijätär Dakota Johnsonin isä.