Jenelle Evans vakavissa ongelmissa – irtisanoi managerin ja menetti meikkisarjansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teiniäideistä kertovasta televisio-ohjelmasta maineeseen noussut Jenelle Evans on totuttu näkemään kohuotsikoissa. Tänä vuonna hänen elämänsä on heittänyt kunnolla häränpyllyä, koska nainen irtisanottiin hänet alunperin kuuluisaksi tehneestä MTV-kanavan realitysarjasta.

Teen Mom 2 -tähti menetti myös lapsensa väliaikaisesti huostaan ja hänen aviomiehensä David Eason ampui perheen koiran. Koska Jenelle Evans kerää jatkuvasti omituisesti ongelmia ympärilleen, on hän nyt menettänyt juuri julkaisemansa meikkisarjan. Syynä on se, että Jenelle Evansin kosmetiikkatuotteita valmistanut XJ Beauty ei halua tehdä enää yhteistyötä JE Cosmeticsin kanssa tuotemyynnin flopattua.

Sen lisäksi Jenelle Evans on joutunut irtisanomaan managerinsa Johnny Donovanin. Nainen paljastaa, että mies on varastanut häneltä rahaa ja myynyt herkullisia juoruja sensaatiolehdistölle. Jenelle Evans on kertonut takaiskuista Instagramin tarinoissaan.

View this post on Instagram

5 AM NYC DINNER SHIT 🤷🏼‍♂️

A post shared by Johnny Donovan (@johnnydonovan) on