Sarah Silverman paljasti synkän salaisuutensa: ”16 Xanaxia päivässä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Komedienne Sarah Silverman on ollut viime vuosina esillä lähinnä poliittisessa ilmapiirissä, kun nainen on näkyvästi kannustanut Yhdysvaltojen demokraattiehdokkaita. Hän erosi viime vuonna brittiläisestä näyttelijä Michael Sheenista neljän vuoden seurustelun jälkeen.

Laughing Matters -dokumentissa esiintynyt 48-vuotias Sarah Silverman on paljastanut karuja yksityiskohtia nuoruudestaan. Nainen on kärsinyt vaikeasta ahdistuksesta, jota on hoidettu Xanax-lääkkeillä. Lääkkeet ovat rauhoittavia.

– Minulle määrättiin Xanax-lääkkeitä 13-vuotiaana. Sitten annostusta nostettiin, kunnes söin neljä pilleriä neljä kertaa päivässä. Lääkkeet minulle määrännyt psykiatri hirttäytyi myöhemmin, Sarah Silverman kertoo New York Postin mukaan.

Nainen muistetaan omien projektiensa lisäksi myös televisiotähti Jimmy Kimmelin ex-kumppanina. Pariskunta erosi seitsemän vuoden on-off -suhteen jälkeen. Hänellä oli viime vuonna myös oma keskusteluohjelma Hulu -televisio-kanavalla.