Travis Scott vastasi pettämishuhuihin – kommentoi eroa Kylie Jenneristä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Kylie Jenner ja Travis Scott ovat eronneet. Tänä vuonna on huhuttu useaan otteeseen, että räppäri Travis Scott olisi pettänyt Kylie Jenneriä. Hän haluaa nyt oikoa huhupuheita.

– Se on todella koskettavaa, kun luet valheellisia väittämiä itsestäsi jälleen kerran. Taas kirjoitellaan valheellisesti minun pettäneen, eikä se pidä paikkaansa. Keskityn nyt elämään, musiikkiin ja perheenseen, eli kaikkeen aitoon, Travis Scott kirjoitti Instagramin tarinoissaan.

Myös Kylie Jenner on antanut virallisen lausuntonsa suhteen päättymisestä. He jatkavat elämäänsä erillään, mutta ottavat yhtä suuren vastuun Stormi-tyttärensä kasvattamisesta. Kylie Jenner ja Travis Scott ovat ystäviä edelleen.

– Travis ja minä olemme hyvissä väleissä ja Stormi on meille tärkeintä juuri nyt. Ystävyytemme ja yhteinen tyttäremme ovat prioriteetteja, Kylie Jenner kommentoi aiemmin.