Trump-fani raivostui demokraattitarrasta – uhkasi naista aseella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa äänestetään ensi vuonna presidentinvaaleissa. Kampanjointi eri puolueiden välillä on jo alkanut, mikä saattaa kuumentaa tunteita herkässä ja poltiittisesti tulehtuneessa maassa. Yksi Donald Trumpin jatkokautta kannattava on hermostunut demokraattien tarrasta.

Donald Trumpia avoimesti tukeva 27-vuotias minnesotalainen Joseph Schumacher on hermostunut nähdessään autossa Elizabeth Warrenin, eli demokraattiehdokkaan kannatustarran. Mies ajoi demokraattitarralla varustetun auton viereen ja laski ikkunan alas.

Sen jälkeen Schumacher alkoi huutaa autoa ajaneelle naiselle. Sen jälkeen mies osoitti Warrenin kannatustarraa. Lopulta mies pysäköi autonsa demokraattitarralla varustetun ajoneuvon eteen ja piti käsissään asetta. Nainen soitti hätäkeskukseen.

Poliisit paikansivat Schumacherin nopeasti. He löysivät ladatun aseen miehen auton keskikonsolista. Hänet pidätettiin. The Smoking Gun kertoo Joseph Schumacherin kuvailevan itseään sosiaalisessa mediassa äärimmäisen uskolliseksi republikaaniksi.