Lapsi jäi kiinni kotiläksyissä huijaamisesta – värväsi Amazonin Alexan apuun

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koulutehtävissä on luntattu läpi historian, tavat vain ovat muuttuneet. Erään äidin yllätykseksi hänen poikansa huijasi todellisen diginatiivin tavoin.

Leanne Gormanley jakamalla videolla hänen yhdeksänvuotias poikansa Bryce jää kiinni lunttaamisesta. Poika kyseli Amazonin Alexa-virtuaaliavustajalta oikeita vastauksia matematiikan tehtäviin.

Nauruaan pidättelevä äiti yrittää torua Bryceä toteamalla, ettei kyseessä ole oikea tapa tehdä kotiläksyjä. Viraalina levinnyttä videoita on sittemmin katsottu Facebookissa jo yli kaksi miljoonaa kertaa. Moni kommentoijista kehui pojan nokkeluutta, vaikka hän tietenkin syyllistyikin huijaamiseen.

 

I would say it’s a fantastic effort son 🤣🤣🤣 NOT. Alexa is NOT how you do your home work Bryce. 10/10 for cleverness on this aul boy 🤣🤣🤣 really could not believe the cheek of him doing it when I was in the vicinity🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🥰🥰 mailto:licensing@ladbiblegroup.com

Publiée par Leanne Gormanley sur Mercredi 9 octobre 2019