Demi Rose povineen uima-altaan reunalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

💕

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Nyt Demi näyttäytyy miljoonille seuraajilleen somekuvassa, jossa hän poseeraa uima-altaan reunalla antaviin bikineihin pukeutuneena Los Angelesissa, Kaliforniassa.

View this post on Instagram

Thinking of you

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.