Poliisi varoittaa: Junan töytäisemä karhu ehkä vaarallinen Paltamossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Haaavoittunut tai muuten loukkaantunut eläin voi olla hyvinkin vaarallinen, sillä se ei välttämättä karta ihmisiä kuten tavallisesti. Oulun poliisi varoittaa junan töytäisemäksi joutuneesta ja mahdollisesti loukkaantuneesta karhusta, joka saattaa olla vaarallinen.

– Matkustajajuna törmäsi radalla olleeseen karhuun Paltamon Melalahdessa Oikarilankylän läheisyydessä torstaina kello 21.50. Tapahtumapaikka sijaitsee noin 5 kilometriä VT-22:lta Manamansalon suuntaan, Oulun poliisi tiedotti.

Poliisin mukaan karhu poistui paikalta pohjoisen suuntaan. Viranomaiset kertoivat, että eläimelle järjestetään jäljestys. Alueella asuvia ihmisiä kehotetaan varovaisuuteen ja mahdollisista asiaan liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa hätäkeskukseen.