Kim Kardashian halutaan virtuaalibordelliin – yhtiö tarjosi miljoonasopimusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Kim Kardashian on yksi maailman tunnetuimmista naisista. Hänellä on lähes 150 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Lisäksi nainen luo tyylejä, joita muut matkivat.

Nyt VirtualMate-yhtiö on ottanut yhteyttä Kim Kardashianiin fanien pyynnöstä. Virtuaalibordellia ylläpitävä yritys tarjoaa asiakkaidensa käyttöön hahmoja virtuaalista seksikokemusta varten. Noin tuhat ihmistä kysyy kuukausittain Kim Kardashianin näköistä hahmoa pelikaverikseen.

Nyt 38-vuotiaalle Kim Kardashianille on tarjottu miljoona dollaria siitä, että VirtualMate saisi käyttää Kim Kardashianin kaksoisolentoa palveluissaan. Tämä tarkoittaisi sitä, että nainen skannattaisiin peliä varten jokaista liikerataa myöten. The Blastin mukaan yhtiö voisi tarjota faneille naisen nuoremman ja nykyisen version vaikka samanaikaisesti.