Järkyttävä näky: Sadat linnut lensivät kuolemaansa Yhdysvalloissa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Satojen lintujen joukkokuolema on herättänyt järkytystä ja hämmennystä. Jopa 300 lintua lensi päin Yhdysvaltojen North Carolinassa sijaitsevaa NASCAR Hall of Fame -rakennusta. Rakennusta päin lentäneistä piippukiitäjistä noin 100 kuoli ja 100 kärsi vakavista vammoista.

Henkiin jääneet linnut on pelastettu Carolina Waterfowl Rescue -eläinsuojaan, uutisoi CNN.

Tapahtuneen tarkka syy ei ole selvillä. Lintujen on kuitenkin epäilty joko paenneen jotain pesistään tai olleen muuttomatkalla. Piippukiitäjät ovat muuttolintuja, jotka lentävät suurin joukoin Pohjois-Amerikasta Etelä-Amerikkaan syksyn saapuessa.

 

Three hundred birds hit a building uptown. We got the call about 11pm and our rehab team sprung into action to help. …

Publiée par Carolina Waterfowl Rescue sur Mardi 15 octobre 2019