Abigail Ratchfordin alusasu ei riittänyt peittämään jättipovea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Abigail esittelee nyt sosiaalisessa mediassa upeaa ja miljoonien seuraamaa kurvikasta vartaloaan, jonka etumuksen hän on yrittänyt verhota aivan liian pieniin alusvaatteisiin. Varsinkin yläosasta liiviosa jää auttamattomasti pieneksi kohukaunottaren kurveihin nähden.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.