Oletko nähnyt näitä naisia? Poliisi kaipaa tietoja vanhusten korttivarkauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti lauantaina tutkivansa varkautta ja maksuvälinepetosta, jossa kahden kuvissa esiintyvän naispuolisen henkilön epäillään anastaneen Lohjalla sijaitsevan senioritalon asukkailta pankkikortteja. Teko on tapahtunut tiistai-iltana 15. lokakuuta kello 19.00 aikaan.

Kuva: Poliisi

– Naiset olivat päässeet toiseen asuntoon raollaan olevasta ovesta ja toiseen asuntoon, jossa asukas oli kotona naiset olivat kertoneet myyvänsä liinoja, jonka jälkeen olivat pyytäneet juotavaa sekä päästä vessaan. Naiset olivat puhuneet suomea, poliisi tiedottaa.

Havainnot ja muut tiedot kuvissa näkyvistä naisista voi ilmoittaa poliisille joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi tai puhelimitse poliisin vihjepuhelimeen numerossa 029 541 3031.