Papparainen ajoi autolla ojaan Nurmeksessa – alkometrin hurja lukema paljasti syyn

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Rattijuopot työllistävät poliisia päivittäin. Ihmiset lähtevät kurvailemaan ajoneuvoillaan, vaikka ovat nauttineet päihdyttäviä aineita. Vielä vaarallisempaa ajosta tulee silloin, kun he liikkuvat sekavina tavallisen liikenteen seassa päiväsaikaan aiheuttaen vaaratilanteen myös muille liikenteenkäyttäjille.

Auto oli ajanut ojaan torstaina Hoikantiellä Nurmeksessa. Poliisit menivät ulosajopaikalle kello 16:30, ja puhalluttivat ajoneuvon kuljettajan. Hän puhalsi alkometriin 2,75 promillea, mikä vastaa todella tuhtia humalatilaa.

Henkilöautoa kuljettaneella 74-vuotiaalla nurmekselaismiehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies ei näkyvimmin loukkaantunut ulosajossa. Humalainen autoilija toimitettiin verikokeisiin veren alkoholipitoisuuden tarkempaa määrittämistä varten. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.