Alec ja Hilaria Baldwin saavat viidennen lapsen – paljastivat sukupuolen Instagramissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Alec Baldwinin ja fitness-ekspertti Hilaria Baldwin saavat viidennen lapsensa. Pariskunta on paljastanut, että seuraava lapsi on tyttö. Heillä on entuudestaan yksi tyttö ja kolme poikaa.

Jälleen kerran perheenlisäystä saava 35-vuotias Hilaria Baldwin ja 61-vuotias Alec Baldwin ilmoittavat ylpeinä Instagramissa saavansa tyttölapsen. Etenkin heidän yhteinen ja vanhin tytär Carmen on ollut uutisesta innoissaan. Kuusivuotias tyttö on toivonut hartaasti pikkusiskoa.

Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsen kuusi vuotta sitten. Carmenin lisäksi heillä on neljävuotias Rafael, kolmevuotias Leonard ja 1,5-vuotias Romeo. Hilaria Baldwin on noussut usein otsikoihin raskauden jälkeen treenatun vartalonsa ansiosta. Pariskunta avioitui vuonna 2012.

View this post on Instagram

Our little reveal 💙💖. We are so excited!

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on