Sara Chafak uhkeana – kuuma lomakuva Egyptistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nykyisin aktiivinen somettaja, joka tekee kuvillaan myös liiketoimintaa. Missikaunotar julkaisee usein upeita kuviaan verkossa.

Nyt Sara kertoo saaneensa kunnian olla mukana vieraana, kun Miss Egypti kruunattiin Kairossa. Chafak kertoi asiasta upealla kuvalla, jossa hänen missivartalonsa pääsee upeasti oikeuksiinsa. Lisäksi hän julkaisi sosiaalisessa mediassa myös pakollisen lomakuvan pyramideilta.

View this post on Instagram

Came all the way to Egypt to do my hair flip

A post shared by SC (@sarachafak) on

Sara Chafak kunnioitti viime vuonna Suomen itsenäisyyspäivää julkaisemalla sosiaalisessa mediassa arkistokuvan, jossa silloinen Miss Suomi nähtiin edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailuissa. Monet suomalaiset varmasti muistavat vielä tuon kilpailun.