Bella Hadidin paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid ja poptähti The Weeknd muuttivat viime vuoden lokakuussa yhteen laulajan New Yorkissa sijaitsevaan luksusasuntoon, ja sen jälkeen Bella piti kuukausia hiljaisuutta julkisuudesta. Äskettäin Hadidin kerrottiin olevan tieteellisesti maailman kaunein nainen.

Nyt Bella on julkaissut kuvan itsestään poistumassa yksityiskoneesta. Otos paljastaa, että hänellä oli lennolla yllään ohut valkoinen t-paita, joka paljasti sisältönsä hieman liiankin hyvin.

Tohtori Julian De Silva tutki julkkisnaisia muun muassa ”Golden Ratio” ja ”Beauty Phi” -mittareilla ja hänen mukaansa Bella Hadidia vastaavaa kaunotarta ei löydy koko planeetalta. Muita listalla hyvin sijoittuneita julkkisnaisia olivat Beyonce, Amber Heard ja Ariana Grande.

View this post on Instagram

Coffee & @mertalas for Breakfast @mattyboy90 on the shorts

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Huippumalli Bella Hadidilla ja poptähti The Weekndillä on pitkä historia toistensa kanssa. The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, ja Hadid alkoivat sueurustelemaan ensi kerran vuonna 2015. Tämän jälkeen poptähti seurusteli 10 kuukautta Selena Gomezin kanssa, kunnes hän palasi yhteen Hadidin kanssa.