Missä Lena Lindgren on? Poliisi pyytää havaintoja Suomesta ja Ruotsista

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi pyytää havaintoja syyskuussa kadonneesta helsinkiläisestä vuonna 1959 syntyneestä Lena Lindgrenistä. Viimeinen varma havainto Lindgrenistä on tehty 1. syyskuuta Torniossa. Tämän jälkeen hän on Suomessa liikkumisen lisäksi mahdollisesti käynyt myös Ruotsissa. Poliisi löysi Lindgrenin auton 10. lokakuuta Juvalta.

– Poliisi pyytää havaintoja Lena Lindgrenistä syyskuusta alkaen. Hän on liikkunut harmaalla Toyota-merkkisellä henkilöautolla, jonka rekisterinumero on GFS-620. Autossa on ollut talvirenkaat myös kesällä, kertoo rikoskomisario Reijo Enqvist Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot kadonneesta virka-aikana kello 8–16 numeroon 0295 476 148. Havainnot voi ilmoittaa myös sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.