Hurja näky videolle – puu paloi sisältä päin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salaman iskeminen puuhun on saanut aikaan hämmästyttävän näyn. Puu syttyi palamaan sisältä päin. Hurja hetki ikuistettiin videoksi, joka on sittemmin levinnyt viraalina Twitterissä.

Puun rungossa on ammottava aukko, jonka sisällä liekit roihuavat oranssina. näkyä verrattiin sosiaalisessa mediassa niin kauhuelokuvien kohtauksiin kuin raamatullisiin näkyihinkin, minkä lisäksi se synnytti liudan meemejä

Video saattaa näyttää erikoistehosteiden aikaansaannokseksi. Kyseessä on kuitenkin todellinen, joskin harvinainen ilmiö. Esimerkiksi viime toukokuussa yhdysvaltalainen palokunta jakoi Facebookissa kuvasarjan, jossa todistetaan niin ikään sisältä päin palavaa puuta.

 

At 4:43 am, Engine 1, along with Car 1 and Car 3, responded to Clearview Country Club for a tree on fire. The tree apparently took a lightning strike during the night and was burning deeply on arrival.

Publiée par Millbury Fire Dept sur Dimanche 26 mai 2019