Mustat luottofarkut sopivat arkeen ja juhlaan – yhdistä näihin tyyleihin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Mustat farkut ovat vaatekappale, mikä tulisi löytyä jokaisen ihmisen vaatekaapista. Kannattaa kerralla satsata laadukkaisiin housuihin, sillä parhaimmillaan farkut kestävät käyttökelpoisina vuosien ajan. Pikamuotituotteita ei kannata ostaa.

Hieman parempaan tilaisuuteen lähtiessä mustat farkut sopivat korkokenkien ja pitkän jakkutakin kanssa. Ne voi yhdistää paitapuseroon, röyhelöneuleeseen, bleiseriin tai juhlavampaan toppiin. Tällöin housujen tulee olla siistit ja hyvin istuvat.

Rennommissa tapahtumissa farkkuja voi pitää t-paidan tai suuren ja löysän villapaidan kanssa. Jalkineeksi sopivat tennarit, maiharit ja nilkkurit – fiiliksen mukaan. Heitä nahkatakki päälle, niin tyyli on valmis.