Rafael Nadalin supertarkka lyönti – tennispallo katsomon toimittaja-aitioon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman parhaimmat urheilijat osoittavat toisinaan ylivertaisuutensa erilaisilla tempuilla ja näytöksillä. Maailman parhaimpiin tennispelaajiin lukeutuva espanjalainen Rafael Nadal näytti oman lyöntinsä tarkkuuden toimittajien edessä.

Verkkovideolla nähdään, kuinka tennistaituri lyö pallon suoraan katsomossa olevaan toimittaja-aitioon. Pallo sujahtaa tarkkaan ja suoraan juuri sinne, minne Rafael Nadal sen haluaa. Tenniksen supertähti osoittaa, että osumatarkkuus on huippuluokkaa.

Uutistoimisto AFP kertoi äskettäin Rafael Nadan menneen naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Xisca Perellon kanssa. Hulppeat häät pidettiin La Fortalezassa ja 350 vieraan joukossa oli peräti Espanjan entinen kuningas. 33-vuotias Rafael Nada on kaksinkertainen olympiavoittaja, moninkertainen Grand Slam -voittaja sekä pitkäaikainen ATP-listan ykköspelaaja.