Uskoon tullut Kanye West: ”En enää esitä vanhempaa tuotantoani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West julkaisi äskettäin uuden Jesus is King -albumin, jolla kuullaan pelkästään hengellistä musiikkia. Mies ilmoitti aiemmin, että mies ei tee enää maallista musiikkia. Nyt hän on ilmoittanut, että ei myöskään aio esittää vanhempaa tuotantoaan.

– Hän ei aio enää ikinä esittää alkuperäistä tuotantoaan. Kanye West saattaa kuitenkin hyödyntää vanhoja biisejä vaihtamalla niihin enemmän Jumalaan kytköksissä olevia lyriikoita, lähipiiristä kerrotaan TMZ-lehdelle.

Mielenterveysongelmista vuosien ajan kärsinyt Kim Kardashianin aviomies ja heidän neljän lapsen isä aikoo lähteä heti kiertueelle. Perjantaina ilmestyneellä Jesus is King -albumilla on 11 kappaletta, joiden yhteiskesto on ainoastaan 27 minuuttia. Se on saanut kritiikkiä osakseen, koska ihmiset pitävät albumia keskeneräisenä.