Donald Trump vieraili baseball-finaalissa – sai buuausmyrskyn vastaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on saanut kylmän vastaanoton vierailtuaan baseballin MLB-sarjan viidennessä finaalissa. Yleisö buuasi yllätysvierailun tehneelle presidentille.

Washingtonin Nationals Parkissa pelatussa ottelussa toisistaan mittaa ottivat Washington Nationals ja Houston Astros. Donald Trumpin lisäksi paikalla olivat hänen vaimonsa Melanie ja tyttärensä Ivanka.

Buuausten lisäksi stadion täytty huudoista, joissa Trump kehotettiin laittamaan vankilaan. The Guardian -lehden mukaan Trump ei kuitenkaan ole ensimmäinen presidentti, jolle on buuattu urheilutapahtumissa. Myös esimerkiksi Jimmy Carter, Ronald Reagan, Richard Nixon ja George Bush ovat saaneet samanlaisen vastaanoton baseball-otteluissa.