Tyttären seksi rikkoi sängyn – äiti haastoi televisio-oikeudenkäyntiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen radiojuontaja Kyle Sandilands on saanut oman televisio-ohjelman Trial By Kyle, jossa ratkotaan erilaisia ongelmia oikeudenkäyntien tyyliin. Nyt ohjelmassa on todistettu äidin ja tyttären välille syntynyttä riitatilannetta rikki menneen sängyn takia.

Nicole-niminen nainen oli mennyt viikon lomalle ja pyytänyt aikuista tytärtään Rhiannonia pitämään huolta asunnostaan. Kun Nicole oli saapunut lomalta kotiin, huomasi hän asuntonsa olleen sotkuinen. Kaikista eniten mielipahaa kuitenkin aiheutti yläkerran makuuhuoneessa olleen suuren sängyn hajoaminen, Mirror uutisoi.

Äiti hakee televisio-oikeudenkäynnin avulla korvausta tyttäreltään, jonka kerrotaan hajottaneen sängyn harrastettuaan siinä seksiä. Äitinsä sängyssä seksiä harrastanut Rhiannon väittää, että hänellä ei ole naisen vaatimaa korvaussummaa.

Sängyn pohjalaudat ja runko oli mennyt rikki seksin takia. Tuomarina toiminut Kyle Sandilands määräsi tyttären korvaamaan äidilleen sängyn arvon, eli 2.099 australian dollaria. Tytär kritisoi, että hänen äitinsä on varmasti osasyyllinen sängyn hajoamiseen, koska on kuullut ääniä joista ei voi erehtyä.