Suloinen taapero tohkeissaan – luuli pyörittävänsä itse hulavannetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hulavanteita on pyöritetty jo antiikin Kreikassa, mutta ne nousivat muotiin ensimmäisen kerran 50-luvulla. Hulavanteen pyörittäminen vaatii oikeanlaista lantion liikettä. Eräs taapero on näyttänyt oman version pyörittämisestä.

Nettivideolla nähdään, kuinka pikkuinen tyttö luulee pyörittävänsä hulavannetta mestarin elkein. Se vatkaa vartaloaan vinhasti ja on selkeästi tohkeissaan suorituksestaan. Todellisuudessa lapsukaisen isä pitää vannetta ilmassa, mutta haitaakos tuo?

Pikkutyttö oppinee vielä pyörittämään vannetta itsekin. Hulavannetta voi pyörittää lantion lisäksi käden, jalan tai esimerkiksi kaulan ympärillä. Nykyisin hulavanteet on valmistettu muovista, mutta ensimmäiset lelut olivat pajusta tai rottingista tehtyjä.