Todellinen luukku! Helsingistä 195 000 eurolla 12 neliön yksiö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa eri alueiden ja kaupunkien välillä on ollut viime aikoina hyvinkin erilaista kehitystä sekä hintojen että suosion suhteen. Helsingin keskustan asuntojen hinnat ovat sen sijaan karanneet jo vuosia sitten muun Suomen ja muiden kaupunkien hinnoista. Nyt verkossa nähdään erikoinen yksiö.

Helsingin keskustassa on myynnissä yksiö, jossa on vain 12,1 neliömetriä. Tavallinen yksiö on kooltaan yleensä reilut 30 neliötä. Asunnon hinta on sen mitöttömästä koosta huolimatta peräti 195.000 euroa, joten neliöhinnaksi muodostuu peräti 16.115 euroa.

Lapinlahdenkadulla sijaitsevasta asunnosta on näkymät sisäpihalle. Asunnossa on pienestä koosta huolimatta kylpyhuone. Nukkuminen hoituu parvella sijaitsevassa sängyssä. Minikokoinen yksiö on myynnissä ainakin Oikotie-palvelussa.