Masentaako kaamos? Katso ensin tämä täydellinen video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ahdistuvat ja masentuvat maailman uutisia seuratessaan. Ilmastoasiat, poliittinen tilanne ja jatkuva pimeys saattaa saada mielen matalalentoon. Onneksi on internet ja eläinvideot.

Kaivoimme netistä esiin videon, joka saa väkisinkin mielen keveäksi ja suun hymyilemään. Eläinvideoiden on tieteellisesti todistettu edesauttavan ihmisten iloisuutta ja onnellisuutta. Videolla on koiranpentuja ja pikkupoika.

Kun katsoo seitsemän suloisen koiranpennun ja pikkupojan tähdittämää taltiointia, ei voi tehdä yksinkertaisesti muuta kuin tuntea lämpimän pörröistä oloa. Koiranpennut ovat piirittäneet lapsen ja ne leikkivät porukalla koiratarhan aitauksessa. Suloista! Maailmassa on vielä roimasti ihania asioita.