Mustasukkainen Jared Leto yritti torpata Joaquin Phoenixin Joker-elokuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näytteljä Jared Leto esitti Batmanin arkkivihollisena tunnettua Jokeria Sucide Squad -elokuvassa. Tähti ei ollut mielissään kuullessaan Warner Bros. -yhtiön työstävän uutta elokuvaa, jossa hahmoa esitti Joaquin Phoenix.

Leton kerrotaan yrittäneen saada musiikkimanageriaan, Irving Azoffia käyttämään vaikutusvaltaansa projektin pysäyttämiseksi. Hän halusi managerin ottavan yhteyttä Warner Brosin emoyhtiöihin, jotta nämä estäisivät Joker-elokuvan tuotannon.

Azoff ei The Hollywood Reporter -lehden mukaan suostunut vaatimukseen. Hän ja Leto ovat sittemmin lopettaneet yhteistyön.

Suicide Squad -elokuvan ja Jared Leton esittämän Jokerin vastaanotto oli viileää. Joaquin Phoenix sen sijaan on kerännyt kiitosta roolillaan, ja Todd Phillipsin Joker-elokuva on noussut yhdeksi vuoden 2019 suurimmista menestyksistä.