Olga Kurylenko paljasti bikinivartalonsa Marokossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä julkkikseksi noussut Olga Kurylenko on nähty valkokankaalla myös eläimellisen barbaarin roolissa ilman vaatteita. Olga on viettänyt jo useiden vuosien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime keväänä hän teki paluun.

View this post on Instagram

Happy Halloween from The wonderful @lamamouniamarrakech!

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on

Tällä kertaa Bond-kaunotar nähdään palvomassa aurinkoa punaisissa bikineissä. Lomailupaikkana on tällä kertaa Marokon Marrakeshissä sijaitseva Palace Hotel -luksushotelli, joka on palkittu useasti esimerkiksi Afrikan ja Marokon parhaana. Olga toivottaa kuvansa myötä seuraajilleen hyvää Halloweenia.

Ukrainalaissyntyinen sinkkukaunotar Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Hänet on nähty valkokankaalla viime aikoina myös Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitmanja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.