Beppu-kylvyt leviävät Japanissa – toimii nyt myös puhallettavissa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Japanissa sijaitseva Beppu on yksi unelmien matkakohteista. Kylpyläkaupungissa on yhteensä 2.909 kuumaa lähdettä. Geometrinen aktiivisuus on läheisen Mount Aso -tulivuoren ansiota.

Japanin Kyushun saarella sijaitseva Beppu on nautinnollinen matkakohde. Alueella kuitenkin uskotaan, että kaikki ihmiset eivät ymmärrä mineraalivesien parantavaa voimaa, joten nyt vettä on päätetty kuljettaa muualle Japaniin. Kehitteillä on puhallettavia altaita, joihin toimitetaan Beppu-alueen kuumaa lähdevettä tilauksesta, alueelta tiedotetaan.

Kaupungin kuumia lähteitä on käytetty aikojen saatossa matkailun lisäksi terveydenhuoltoon ja teollisuuteen. Kuumien lähteiden vettä toimitetaan esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, jossa ihmiset pääsevät testaamaan autenttista kylpynautintoa. Ainoastaan Yhdysvaltojen Yellowstonen kansallispuistossa on enemmän kuumia lähteitä kuin Beppussa.

https://www.instagram.com/p/B4Jb6RCFju1/

https://www.instagram.com/p/B4EL9aCAQYS/