Uskomaton suoritus! Mies rummutti ennätysnopeasti yhdellä kädellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläisen rockyhtye Def Leppardin rumpali Rick Allen soittaa ainoastaan yhdellä kädellä. Miehen toinen käsi on amputoitu auto-onnettomuuden jälkeen. Rumpujen soittaminen yhdellä kädellä vaatii keskeliäisyyttä ja entistäkin parempaa kapulan hallintaa.

Nyt esittelemme Bucket Drummer -nimimerkillä ämpäreitä paukuttavan Chris Harrisin. Mies on kaiketi maailman nopein rummuttaja yhdellä kädellä. Vaikka hänellä on kaksi tervettä kättä soittamista varten, kykenee hän käyttämään pelkästään oikeaa kättä hämmästyttävän nopeasti.

Mies mainostaa olevansa nopein yhden käden rummuttaja. Yleisö on hurmioitunut ämpäreillä soittavasta miehestä. Hänen julkaisemaansa videota on katsottu yli 130.000 kertaa.