Pariskunta poistettiin risteilyltä – harrastivat liian kovaäänistä seksiä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalainen pariskunta on nostanut oikeustoimet TUI Cruises -yhtiötä vastaan. Pariskunnan mukaan heidät jätettiin laivasta Barbadokselle liian kovaäänisen seksin vuoksi.

Renate ja Volker -nimiset matkustajat kertovat harrastaneensa seksiä Mein Schiff 5 -laivan hytissä sen ollessa satamassa. Intohimon sykkeessä he olivat unohtaneet sulkea parvekkeensa oven. Jälkikäteen risteilypäällikkö oli käskenyt heitä poistumaan kapteenin päätöksestä.

Pariskunnan mukaan heidän täytyi maksaa tuhansia euroja saadakseen hotellihuoneen Barbadokselta ja lentääkseen takaisin Saksaan. Nostamassaan kanteessa he vaativat TUI Cruisesilta korvauksia henkisestä kärsimyksestä ja menetetyistä rahoista, uutisoi News.com.au.

TUI Cruisesin edustajan mukaan pariskunta poistettiin risteilyltä turvallisuussyistä. Yhtiö ei ole paljastanut, mitä ne tarkalleen ottaen olivat.