Miss Suomi Lotta Hintsa rohkeassa kuvapäivityksessä: ”Oonki aika ihana nainen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea upeasti Miss Universum -kilpailuissa vuonna 2013 Moskovassa edustanut Lotta Hintsa on viime aikoina kunnostautunut mallintöiden lisäksi tekemällä aivan uusia aluevalloituksia muun muassa vuorikiipeilyn saralla. Vuorenrinteillä Miss Suomi on poseerannut myös silmiähivelevän kauniissa mallikuvissa.

Nyt vuorossa on ollut hieman toisenlainen päivitys. Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Lotta Hintsa poseeraa sensuellisti alusasussa, mutta päivityksen teksti on jotain aivan muuta. Siinä Hintsa kirjoittaa ihmisen ankaruudesta itseään kohtaan. Aihe on juuri nyt Lotalle hänen mukaansa hyvin ajankohtainen, sillä hän on asettanut oman rimansa mielestään liian korkealle.

– Koska ootko säki usein liian ankara itsellesi? Ootat itseltäsi täydellisiä suorituksia ja jäät murehtimaan sitä pientä juttua joka ois pitäny mennä paremmin? Ehkä yrität muuttaa jotain luonteenpiirrettä päivä toisensa jälkeen ja eniten pelkäät omaa tuomiotasi jos ja KUN epäonnistut (niin kuin me kaikki joskus)? Lotta kirjoittaa monia koskettavasta aiheesta.

https://www.instagram.com/p/B4eK1K1B_Rj/

Hän toteaa, että monet huomaavat peilissä ensin itsestään virheitä. Kuukausi sitten Hintsa kuitenkin huomasin sisäisen kiusaajansa aiheuttavan hänelle negatiivisilla ajatuksilla jo selviä fyysisiä ongelmia ja paniikkikohtauksia, joten hän päätti muuttaa tilanteen.

– Sen oon vielä kestäny että itsensä piiskaaminen on aiheuttanut ahdistusta ja vaikeissa elämäntilanteissa kortisolitasot noussu niin korkealle että johtanu paniikkikohtauksiin, mutta tää fyysinen ”heikkous” meni yli, Lotta jatkoi.

– Aloin etsimään totuutta niissä tilanteissa kun mun sisäinen kiusaaja halus kertoa vaan negatiivisia asioita. Totuus olikin sitten yleensä se että oonki aika ”ihana nainen” ja hyväksyn ne asiat itsessäni jotka ei näköjään halua muuttua millään. Lyhyessä ajassa tuntuu et elämä on muuttunu radikaalisti! Maailmassa on taas väriä ja musiikkia, missikaunotar iloitsee muutoksensa seurauksista.