Pete Davidson ja teinimalli Kaia Gerber taas treffeillä – platoninen suhde?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cindy Crawfordin tytär ja mallivalmennettava 18-vuotias Kaia Gerber lukeutuu nuoresta iästään huolimatta huippumallien joukkoon. Hänet on nähty viime aikoina toistuvasti naistenmiehenä tunnetun koomikko Pete Davidsonin seurassa.

Kalifornian Malibussa, suositussa Nobu-ravintolassa illallisella olleet 25-vuotias Pete Davidson ja Kaia Gerber näyttivät ulkopuolisen silmin pelkästään ystäviltä. Heillä oli ollut sivullisten mukaan hauskaa, mutta käytös ei ollut yltiöromanttista. He olivat poistuneet Davidsonin autolla paikalta, E! News uutisoi.

Heidät nähtiin aiemmin New Yorkissa yhdessä kahvittelemassa. Tällöin kaksikon väleistä syntyi romanssihuhuja. Davidson jopa nähtiin poistumassa Gerberin asunnolta myöhemmin.