Kanye West pyrkii Yhdysvaltojen presidentiksi vuonna 2024

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri ja muotisuunnittelija Kanye West on vahvistanut, että hän aikoo osallistua ehdokkaaksi vuoden 2024 Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Hän edustaa vaaleissa republikaaneja ihailemansa presidentti Donald Trumpin tyyliin.

Fast Company Innovation Festivaleilla luennoinut Kanye West on paljastanut yleisölle, että hän asettuu ehdolle presidentinvaaleissa viiden vuoden päästä. Yleisö repesi nauruun miehen ilmoitukselle. West kuitenkin vaikutti olevansa tosissaan. Hän on puhunut ehdokkuudestaan useita kertoja aiemmin.

Hän haluaa siirtää koko muotiketjunsa suunnittelun ja tuotannon Amerikkaan. Mies on ostanut oman maatilan Wyomingin osavaltiosta, ja hän sunnittelee kasvattavansa siellä vaatteisiinsa käytettyä puuvillaa. Kanye West on kärsinyt viime vuosina vakavista mielenterveysongelmista, jotka ovat vaatineet pitkiä jaksoja laitoshoidossa.