Playboy-malli ryöstettiin aseella uhaten – sidottiin kiinni koiran talutushihnalla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playboyn Playmate Lauryn Elaine on joutunut pelottavaan tilanteeseen. Malli ryöstettiin hänen omassa kodissaan keskiviikkoiltana.

Elaine huomasi saavuttuaan illalla North Hollywoodissa sijaitsevaan kotiinsa jonkun rikkoneen ulko-oven. Sisällä hän kohtasi kolme naamioitunutta miestä. He vaativat naista avaamaan kassakaappinsa aseella uhaten.

Ryöstäjät sitoivat Elainen koiran talutushihnalla ja pakenivat paikalta. Playboy-malli onnistui pääsemään vapaaksi ja hälyttämään poliisit paikalle. Kodin turvajärjestelmän tallentama videomateriaali on toimitettu viranomaisille.

Ryöstäjät olivat rikkoneet esineitä ja huonekaluja kolutessaan kotia läpi. Heidän mukaansa päätyi 30 000 dollarin edestä käteistä ja Elainen omistama käsilaukku, uutisoi The Blast.