Mies kouri Disney-prinsessan rintaa Disney Worldissa – poliisi pidätti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Disneyn teemapuistoissa nähdään yhtiön hahmoiksi, kuten Disney-prinsessoiksi pukeutuneita ja turistien kuvissa poseeraavia näyttelijöitä. Nyt yksi heistä on joutunut seksuaalisen ahdistelun kohteeksi Floridan Disney Worldissa.

Poliisi

51-vuotias Brian Thomas Sherman ja hänen vaimonsa halusivat poseerata kuvissa Disney-prinsessaa esittäneen työntekijän kanssa. Mies siirsi kätensä naisen olkapäältä rinnalle ja alkoi kouria sitä. Samalla hän kertoi rakastavansa työntekijän esittämää hahmoa.

Prinsessan näyttelijä ilmoitti ahdistelusta välikohtauksen jälkeen poliisille. Time-lehden mukaan Sherman pidätettiin hänestä otetun kuvan perusteella. Mies on jo ennestään rekisteröity seksuaalirikollinen, sillä hänet tuomittiin vuonna 1991 alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.