Missä on haminalainen Markus Suortti? Pojasta ei ole havaintoja viikkokausiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Haminasta kotoisin oleva 17-vuotias Markus Suortti on ollut kateissa elokuun lopusta saakka. Hän poistui tällöin sijoituspaikastaan Kouvolasta. Viimeisin havainto hänestä on 30. syyskuuta Haminassa.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos kertoo, että Markus Suortista ei ole tehty mitään havaintoja lokakuun 21. päivän jälkeen. Poliisi pyytää yleisön apua pojan löytämiseksi. Markus on noin 170 senttimetriä pitkä, hoikka ja hänellä on vaaleat lyhyet hiukset.

Markuksella oli kadotessaan mustat tai tummat farkut, mustat lenkkarit ja musta polvipituinen villakangastakki. Hänellä oli mukanaan musta ja tumman violetti huppari sekä vihreäkirjava metsästystakki. Kaikki havainnot Markus Suorttiin liittyen pyydetään ilmoittamaan Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen puhelinnumeroon: 050 4479574.