Demi Lovaton uusi suhde huolestuttaa faneja – saattaa vaikuttaa huumeiden käyttöön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato otti viime vuonna yliannostuksen. Hän on kuntoutunut sen jälkeen päihderiippuvuudesta hitaasti, mutta varmasti. Hän oli nuoruusvuosien addiktion jälkeen vuosikausia selvinpäin, kunnes retkahti kohtalokkain seurauksin.

Nyt vuoden ajan hidasta toipumista tehnyt laulaja Demi Lovato on löytänyt uuden rakkauden rinnalleen. Kerroimme äskettäin, että Lovato seurustelee malli Austin Wilsonin kanssa. Fanit ovat äärimmäisen huolestuneita tilanteesta, The Blast kertoo.

Syynä on se, että he eivät usko miehen olevan kovinkaan tervettä seuraa päihderiippuvuudesta toipuvalle laulajalle. Fanit ovat tukeneet naisen seurustelua, mutta muistuttavat Lovatoa pitämään ennen kaikkea huolta itsestään. Austin Wilson on kuuluisan skeittari George Wilsonin poika.